SALON VOORWAARDEN

 

Tijdstip Afspraak 

Gracia Hand, Feet and Nailcare verzoekt haar klanten op de afgesproken tijd aanwezig te zijn, zodat zij niet in tijdnood komt met haar andere afspraken. Indien de klant later is dan 15 minuten, is Gracia Hand, Feet and Nailcare genoodzaakt uw afspraak te verzetten naar een andere datum. 

Afspraak annuleren of verplaatsen 

Klant dient haar/zijn afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren te annuleren, anders zal er reserveringskosten (á €15,00) in rekening worden gebracht. Bij het niet nakomen van de afspraak zonder tegenbericht, behoudt Gracia Hand, Feet and Nailcare het recht voor om 50% van de kosten van de afgesproken behandeling in rekening te brengen. 

Kunstnagels 

Bij Gracia Hand, Feet and Nailcare kunt u vanaf 18 jaar terecht voor kunstnagels. Een behandeling onder de 18 jaar is wel mogelijk, maar uitsluitend met schriftelijke toestemming van ouder/voogd. Dit in verband met de nog aanwezige groei van de natuurlijke nagels bij kinderen onder deze leeftijd. Voor kinderen vanaf 16 jaar is Shellac of Gel Polish over de natuurlijke nagels wel een mogelijkheid. Voor kinderen onder de 16 jaar enkel manicure met eventueel een kleurlak en nailart. 

Roken en eten

Voor een betere hechting van de nagels, verzoeken wij u in de nagelstudio niet te roken en/of te eten. Nicotine en voedsel laten een vetlaagje achter op uw nagels. Daardoor is de kans dus groot dat de kunstnagels sneller loslaten. 

Kinderen en extra gasten

In de nagelstudio wordt er gewerkt met chemische producten. Hierdoor is het dus onverstandig om jonge kinderen mee te nemen naar de nagelstudio. Tevens is de ruimte beperkt en dus ongeschikt voor meerdere bezoekers tegelijk. 

Mobiel 

Er is een bepaalde tijd gereserveerd voor uw behandeling. Om oponthoud tijdens de behandeling te voorkomen verzoekt Gracia Hand, Feet and Nailcare u enkel in noodgevallen gebruik te maken van uw mobiele apparaat.

Huisdieren 

In de nagelstudio zijn huisdieren uiteraard niet toegestaan. Dit in verband met hygiëne en tegen bescherming van andere bezoekers met een allergie.