In verband met het nieuwe AVG wet welke per 1 mei 2018 is ingegaan dient elke klant die bij mij een afspraak maakt zich te registreren in de salon.

Door u te registreren via het registratieformulier welke u ontvangt in de bevestigingsmail na het maken van uw eerste afspraak gaat u akkoord met verwerking van uw persoonsgegevens conform onze AVG Privacy verklaring, daarom adviseert Gracia deze eerst goed door te nemen. Omdat dit lijnrecht staat tegenover de nieuwe Covid-19 salon registratieplicht, verzoek ik u bij elk bezoek aan de nagelstudio via het Covid-19 vragenformulier welke u 24 uur vóór uw afspraak via mail ontvangt toestemming te geven om uitsluitend uw contactgegevens te delen met de GGD op hun verzoek voor bron-en contactonderzoek.  

Verder hanteert Gracia ook salon voorwaarden en houd ik mij aan het Salon Protocol Covid-19  welke ik u verzoek door te lezen. 

Voorkom teleurstellingen en boek tijdig uw afspraak. Staat de gewenste tijd er niet bij, neem dan contact met mij op om te kijken als ik nog ergens een plekje voor u kan reserveren. 

 

Pinnen is helaas niet mogelijk! 

Betaling tijdens/direct na de behandeling contant of mogelijk via betaalverzoek tikkie (WhatsApp)

GOED OM TE WETEN!

  • Uw nagelstyliste werkt beschermt met een face shild en mondkapje, indien u zelf een mondkapje wilt dragen gelieve deze zelf meenemen.
  • Weet u nog niet wat het beste voor uw nagels is en wilt u liever eerst geadviseerd worden, plan dan een GRATIS en VRIJBLIJVEND een advies afspraak van ongeveer 20 minuten.  
  • Iedere klant heeft een eigen vijlen set dat na iedere behandeling gewassen en gedesinfecteerd wordt.

  • Alle gebruikte instrumenten worden na iedere behandeling gereinigd in een ultrasoon reiniger. 

 

Ik hoop u gauw te verwelkomen bij mij in de salon. 

Gracia, Your Professional Nailtec