Als nagelstyliste met diepgaande kennis en expertise, is mijn visie geworteld in het begrip dat nagels niet alleen een esthetisch aspect vertegenwoordigen, maar ook een weerspiegeling zijn van gezondheid en zelfzorg. Mijn doel is niet alleen om creatieve en prachtige nagelontwerpen te creëren, maar ook om de gezondheid en de natuurlijke schoonheid van elke nagel te bevorderen.

Met theoretische kennis als fundament, omarm ik een holistische benadering van nagelverzorging. Ik geloof dat door diepgaande kennis van de anatomie, pathologie en specifieke nagelproblemen, ik in staat ben om mijn klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden. Dit omvat niet alleen het esthetische aspect, maar ook het bevorderen van gezonde nagelgroei en het aanpakken van eventuele problemen.

Mijn visie strekt zich uit tot het aanbieden van gespecialiseerde behandelingen, zoals het IBX-systeem, om beschadigde nagels te herstellen en te versterken. Mijn streven is om een veilige en gastvrije ruimte te creëren waar klanten niet alleen genieten van prachtige nagels, maar ook worden begeleid naar een gezonde nagelstatus.

Ik ben toegewijd aan voortdurende educatie en het volgen van ontwikkelingen in de nagelbranche, omdat ik geloof dat kennis de sleutel is tot het bieden van hoogwaardige en gepersonaliseerde nagelservices. Mijn visie is niet alleen om kunstzinnige nagelcreaties te presenteren, maar ook om een impact te hebben op de algehele nagelgezondheid en welzijn van mijn gewaardeerde klanten.

Als gecertificeerde nagelstyliste in CND™ Shellac™ en IBX™ combineer ik passie met professionele kwaliteit. 

Mijn toewijding aan gezonde en kwalitatieve nagels blijkt uit mijn weloverwogen keuze voor professionele nagelproducten. Met trots werk ik al jaren met de producten van CND™, wereldwijd marktleider in professionele nagelproducten, en Famous Names Products. Het feit dat beide merken dezelfde visie delen en door dezelfde familie zijn ontwikkeld, benadrukt mijn streven naar consistentie en topkwaliteit in nagelverzorging.