Mei 2023

Met een waarderingscijfer van een 9,5 dank ik de vele mensen die op mij hebben gestemd en mag ik de titel "GOLD AWARD" voeren in de Gemeente Almere. 

Ontzettend bedankt voor deze prachtige waardering. 


Oktober 2022

Blij en vereerd ben ik met de 1e prijs, gewonnen tijdens mijn 3de deelname aan de Internationale nagelwedstrijd. Meer mooie nagelcreaties in het verschiet! 

De opdracht was: Red Summer Nails

#redsummernails #eersteprijs #nagelwedstrijd  #roodgelakt #intermationalenagel #onlinewedstrijd

 

 

 

 

 


April 2022

En weer heb ik een 1ste prijs weten te behalen tijdens mijn 2de deelname aan de Internationale Online Nagelwedstrijd. Dank aan iedereen voor het enthousiasme en de absolute steun. Blijf op de hoogte voor meer nagelkunst creaties. 

Opdracht: Inlay French 

 


April 2022

1ste Prijs tijdens mijn allereerste deelname aan een Internationale Online Nagelwedstrijd. Deze mooie overwinning is niet alleen een erkenning van mijn vakmanschap, maar tegelijkertijd een inspiratiebron, om mijn creativiteit verder te verkennen en te versterken. Dank aan allen die hebben bijgedragen aan dit succes. 

De opdracht was: Spring Nails

 

 


Oktober 2020

Mijn toewijding en vakmanschap hebben hun "vruchten afgeworpen. Tijdens mijn 1ste deelname aan de Nagelwedstrijd van Nail Battle heb ik de 2de prijs French Reverse in de categorie Junior " gewonnen. Deze prijs is een erkenning van mijn passie voor nagelstyling en een inspiratie om door te gaan. Dank aan iedereen die mij heeft ondersteund. Blijf op de hoogte voor meer hoogte punten. 

De opdracht was: French Reverse Nails