• Word klant bij ons en verdien punten om kortingen te krijgen op producten of gratis Nail art
 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en/of breng een nieuwe klant aan en ontvang extra nagelpunten

Adviezen voor nazorg en onderhoud van zowel natuurlijke als kunstnagels:

 • Zorg ervoor dat uw nagels dagelijks worden gevoed met nagelriemolie, minimaal 3 keer per dag, om uitdroging te voorkomen en flexibiliteit en stevigheid te behouden, ook voor kunstnagels.
 • Vermijd sauna, zwembad, of zonnebank binnen 24 uur na behandeling.
 • Vijl uw nagels altijd, vermijd knippen om splijten en barsten te voorkomen.
 • Draag handschoenen tijdens werk of tuinieren om bacteriën en schimmel te vermijden.
 • Gebruik uw nagels niet als gereedschap voor een langere levensduur van kunstnagels, Shellac, of Gel polish.
 • Vermijd bijten, pulken, en trekken om schade aan de nagelplaat te voorkomen.
 • Als u uw nagels vaak stoot, zijn ze waarschijnlijk te lang; laat ze inkorten door een nagelstyliste. 
 • Draag CND™️ Shellac of Gel polish niet langer dan aanbevolen om schimmelvorming op natuurlijke nagels te voorkomen. Dit kan leiden tot het vasthouden van vocht tussen de nagels, wat oppervlakkige schimmels (WSO) op de natuurlijke nagels kan veroorzaken. Dit is te herkennen aan vochtige witte plekjes op de nagelplaat.
 • Laat kunstnagels elke 3 tot 4 weken bijwerken om uitgroei te voorkomen en balans te behouden. Het evenwicht van kunstnagels kan verstoord raken door druk aan de voorzijde, wat luchtinsluiting kan veroorzaken.  Lucht in kunstnagels kan een broedplaats  zijn voor bacteriën. Vermijd het gebruik van lijm! 

 

Indien het niet mogelijk is om het product door een nagelstyliste te laten verwijderen, volgen hier algemene tips en adviezen voor het zelf verwijderen van het product op de nagels.

Natural Nail Treatment

Bij een Natural Nail Treatment behandeling wordt gewerkt op eigen nagels met afweekbare producten, zonder verlenging van de natuurlijke nagels.

 

CND™️ Shellac 

CND™ biedt een "Home Removal Kit" aan met Offly Fast product remover en wraps, speciaal samengesteld voor het veilig verwijderen van Shellac / Gel polish. Als extra verzorging bevat de kit ook een flesje van 3,7 ml nagelriem solar olie om de nagels te hydrateren en de juiste vochtbalans te behouden.

 

Zie link voor instructies: 

Removal CND™️ Shellac

 

IBX Boost/ Rubberbase-/Fiberbase 

Het zorgvuldig verwijderen van IBX Boost, Rubber- / Fiberbase vergt wat extra tijd en geduld, vooral bij het gebruik van cosmetisch aceton. Aangezien aceton de nagels kan uitdrogen, is het aan te raden om de nagels na de verwijdering grondig te voeden met een voedende olie om uitdroging te voorkomen.

Kunstnagels:

Acryl nagels  

 • Zijn semipermanente nagels met een hoge hechtingswaarde die op dezelfde wijze als rubberbase en Brush on fiber verwijderd kunnen worden verwijderd met cosmetisch aceton. Om uitdroging van de nagels te voorkomen kunt u de nagels tijdens en na het afweken voeden met een voedende nagelriem olie. 

 Gel- & AcrylGel nagels 

 • Zijn permanente nagels met een hoge hechtingswaarde. Deze producten worden uitgehard onder een UV of Led Lamp en kunnen niet afgeweekt worden. Bij sprake van lucht in de nagels kunt u deze weg vijlen door de vijl plat op de plek - net voor de lucht - te leggen en zo dun mogelijk te vijlen. Het luchtplekje springt er vanzelf af. 

  


Betekenis woorden:

Onycholisis = loslating van de nagellagen