Pedicure 

Speciaal voor de voeten die wat extra verzorging of hydratatie nodig hebben is het mogelijk uw voeten en teennagels te laten verzorgen door Gracia van Hand, Feet & Nailcare

Sinds 2004 ben ik een gecertificeerd Cosmetisch pedicure. In 2021 besloot ik de opleiding pedicure te volgen en ben ik nu gediplomeerd pedicure. Daarom heeft u de keuze uit een Estetisch, Cosmetisch en/of Spa pedicure behandeling.

Let op! Voor ingegroeide teennagels, reumatische voeten o.a. diabetes of andere risico voeten adviseer ik u een  medisch pedicure te bezoeken. 

Estetisch pedicure:

Bij een estetische pedicure behandeling beperk ik mij tot het desinfecteren van de voeten. Verzorgen van de teennagels en  nagelomgeving. 

De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voet crème/ balm. . 

Kosten: €30,00 (35 min)

Cosmetisch pedicure Pro: 

Last van eeltvorming of uzelf eens lekker laten verwennen met een voetverzorging dan raadt ik u een cosmetische voetbehandeling aan.

Behandeling

> desinfecteren van de voeten > knippen van teen nagels

> zowel handmatig als machinaal afwerken van de nagels

> zowel handmatig als machinaal verwijderen van eeltvorming

 

De behandeling is inclusief Estetische pedicure 

> exclusief CND™️ Vinylux of Shellac 

Kosten: €35,00 (45 min)

Specialistische behandelingen bij voetproblemen:

Specialistische behandelingen:

likdoorns, kloven, snijbaar eelt en/of ingroeiende teennagels 

Extra kosten: €15,00 + (20 min)

Spa Pedicure:

De behandeling; Cosmetisch pedicure inclusief voetbad, voet scrub, masker en een heerlijke voet- en/of onderbeenmassage. 

Kosten: €45,00 ( max 60 min)

> exclusief CND™️ Vinylux of Shellac 

Extra's:

Paraffinepakking: € 10,00+

Keratinepakking: €7,50 +

 

**Als extra kunt u er ook voor kiezen uw teennagel te laten aflakken met:

 

CND™ Vinyluxeen lang dragende nagellak die tot 7+ dagen blijft zitten. Op teennagels zelfs 14+ dagen. De nagellak heeft een ingebouwde base coat waardoor deze niet meer nodig is. De top coat heeft een sneldrogende formule (in 8,5 min) wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie. 

CND™ Vinylux droogt aan de lucht en kan dus zelf verwijderd worden met CND™ offly fast remover welke verkrijgbaar is in de salon of via de webwinkel. 

  • Bevat jojoba olie, keratine en vitamine E voor de verzorging van de nagel

  • Dierproefvrij & 7Free*

CND™ Shellacde eerste Gel Polish waarbij de natuurlijke nagel niet opgeruwd hoeft te worden. Daarnaast is CND™ Shellac  vegan, dierproefvrij en vrij van 9 radicale ingrediënten. Zonder vijlen aan te brengen en te verwijderen! 

Blijft tot 3 weken op de vingernagels en zelfs tot 6 weken op de teennagels. 

 

Advies: Bij droge kalknagels adviseer ik de nagels minimaal 3x per dag met CND™ Solar of Dadi oil in te smeren zodat deze gevoed, mooi en gehydrateerd blijven. Dit voorkomt bacteriën en schimmels op de nagels. 

**Het verwijderen van nagellak en/of gellak welke ik zelf heb geplaatst is kosteloos. Indien de nagellak/gellak door uzelf of een collega is geplaatst zal er een meerprijs van €2,50 gerekend worden.