CND™ Shellac

CND™ Shellac Brand 14+ Nail Color zorgt voor een langdurig hoogglans resultaat. CND™ Shellac is niet te vergelijken met Gellak en/of Gelpolish. In tegenstelling tot andere merken is Shellac geheel veilig in gebruik, ook voor zwangere vrouwen. Het verschil zit hem in de formule. CND™ Shellac is een open systeem dat inhoud dat verzorgingsproducten goed worden opgenomen in de nagels en het vocht in de nagels minder word vastgehouden. 

Bij CND™ staat de gezondheid van de natuurlijke nagels voorop. Bij een Shellac behandeling worden de natuurlijke nagels daarom niet opgeruwd met vijlen, wat bij de meeste andere merken wel het geval is. Ook het verwijderen van Shellac gebeurt veilig en pijnloos met een nourishing remover dat macadamia olie bevat zodat de nagels intensief gehydrateerd wordt terwijl de Shellac wordt verwijderd.

De behandeling is mogelijk op zowel handen en voeten. 

Wilt u geen kunstnagels, maar wel 14+ dagen genieten van mooi verzorgde gelakte nagels, dan is Shellac de juiste keuze!  

 


CND™ Creative Play Gel Polish  

Sinds 1 november 2017 geÏntroduceerd door CND™. Wereldwijd marktleider in professionele nagelproducten ! 

  • Ideaal voor over Acryl-/Gelnagels, maar ook voor de natuurlijke nagels 
  • Zonder te vijlen of te buffen op de natuurlijke nagels 
  • Hoogglans resultaat 
  • 14+dagen draagtijd
  • In meer dan 50+ kleuren

Creative Play Gel Polish is ten opzichte van CND™ Shellac een echte Gellak. CP Gel Polish is een gesloten systeem, wat inhoud dat verzorgingsproducten minder snel worden opgenomen. CP Gel Polish is daarom ideaal voor over alle kunstnagel systemen o.a. soakoff gel, acryl-, gelnagels en/of polygel. 

De viscositeit van CP Gel Polish is dikker en voelt op de natuurlijke nagels wat steviger aan en is daarom bij klanten die problemen ervaren met Shellac wellicht iets om uit te proberen. 

CP Gel Polish is net als Shellac ook afweekbaar zonder op de nagels te hoeven vijlen. Om de afweektijd te versnellen zal de top coat open gevijld kunnen worden met een daarvoor bestemde nagelvijl. 

Desondanks blijft Shellac voor op de natuurlijke nagels de voorkeur hebben, omdat dit minder schadelijk is voor de natuurlijke nagels. 

** voor extra bescherming en/of versterking van uw natuurlijke nagels kunt u kiezen voor een IBX kuur behandeling.