Pedicure 

Speciaal voor de voeten die wat extra verzorging of hydratatie nodig hebben is het mogelijk uw voeten en teennagels te laten verzorgen door Gracia van Hand, Feet & Nailcare

Gracia is sinds 2004 gecertificeerd Cosmetisch pedicure en sinds september 2021 pedicure in opleiding. Daarom heeft u de keuze uit een Estetisch, Cosmetisch en/of Spa pedicure behandeling.

Gedurende de opleiding is i(afhankelijk van de tijd) het verwijderen van likdoorns tijdens een estetisch of cosmetisch pedicure behandeling kosteloos. Dit om ervaring op te doen. Uiteraard met toestemming van u. 

Let op! Voor ingegroeide teennagels, reumatische voeten o.a. diabetes of andere risico voeten adviseer ik u een  medisch pedicure te bezoeken. 

Estetisch pedicure:

Bij een estetische pedicure behandeling beperk ik mij tot het desinfecteren van de voeten. Verzorgen van de teennagels en  nagelomgeving. 

De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voet crème. 

Kosten: €25,00 (30 min)

Cosmetisch pedicure: 

Last van lichte eeltvorming of uzelf eens lekker laten verwennen met een voetverzorging dan raadt ik u een cosmetische voetbehandeling aan.

> inclusief Estetische pedicure 

> niet geschikt bij probleem voeten (Zie pedicure pro)

> exclusief CND Vinylux of Shellac 

Kosten: €35,00 (45 min)

Pedicure Pro

Bij voetproblemen zoals verdikte eeltvorming,  likdoorns, kloven,  kalknagels, ingroeiende nagels? 

Behandeling

> desinfecteren van de voeten > knippen van teen nagels

> zowel handmatig als machinaal afwerken van de nagels

> zowel handmatig als machinaal verwijderen van        eeltvorming, likdoorns en/of kloven 

Kosten: €45,00 (60 min) 

Spa Pedicure:

De behandeling; Cosmetisch pedicure inclusief voetbad, voet scrub, masker en een heerlijke voet- en/of onderbeenmassage. 

Kosten: €45,00 ( max 60 min)

> exclusief CND Vinylux of Shellac 

 

 

**Als extra kunt u er ook voor kiezen uw teennagel te laten aflakken met:

 

CND™ Vinyluxeen lang dragende nagellak die tot 7+ dagen blijft zitten. Op teennagels zelfs 14+ dagen. De nagellak heeft een ingebouwde base coat waardoor deze niet meer nodig is. De top coat heeft een sneldrogende formule (in 8,5 min) wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie. 

CND™ Vinylux droogt aan de lucht en kan dus zelf verwijderd worden met CND™ offly fast remover welke verkrijgbaar is in de salon of via de webwinkel. 

  • Bevat jojoba olie, keratine en vitamine E voor de verzorging van de nagel

  • Dierproefvrij & 7Free*

CND™ Shellacde eerste Gel Polish waarbij de natuurlijke nagel niet opgeruwd hoeft te worden. Daarnaast is CND™ Shellac  vegan, dierproefvrij en vrij van 9 radicale ingrediënten. Zonder vijlen aan te brengen en te verwijderen! 

Blijft tot 3 weken op de vingernagels en zelfs tot 6 weken op de teennagels. 

 

Advies: Bij droge kalknagels adviseer ik de nagels minimaal 3x per dag met CND™ Solar of Dadi oil in te smeren zodat deze gevoed, mooi en gehydrateerd blijven. Dit voorkomt bacteriën en schimmels op de nagels. 

**Het verwijderen van nagellak en/of gellak welke ik zelf heb geplaatst is kosteloos. Indien de nagellak/gellak door uzelf of een collega is geplaatst zal er een meerprijs gerekend worden.