Pedicure 

Speciaal voor de voeten die wat extra verzorging of hydratatie nodig hebben is het mogelijk uw voeten en teennagels te laten verzorgen door Gracia van Hand, Feet & Nailcare

Gracia is sinds 2004 gecertificeerd Cosmetisch pedicure en sinds september 2021 pedicure in opleiding. Daarom heeft u de keuze uit een Estetisch, Cosmetisch en/of Spa pedicure behandeling.

Gedurende de opleiding is het verwijderen van likdoorns tijdens een estetisch of cosmetisch pedicure behandeling kosteloos. Dit om ervaring op te doen. Uiteraard met toestemming van u. 

Let op! Voor ingegroeide teennagels, risico voet o.a. diabetes of andere voet problemen adviseer ik u een  medisch pedicure te bezoeken. 

Estetisch pedicure:

Desinfecteren van de voeten.  Nagelomgeving verzorging en in vorm vijlen van de teennagels.

De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voet crème. 

Cosmetisch pedicure: 

Estetische pedicure inclusief verwijderen van eelt en likdoorns.

Spa Pedicure:

Cosmetisch pedicure inclusief voetbad, voet scrub, masker, voet- en onderbeenmassage. 

 

 

**Als extra kunt u er ook voor kiezen uw teennagel te laten aflakken met:

 

CND™ Vinyluxeen lang dragende nagellak die tot 7+ dagen blijft zitten. Op teennagels zelfs 14+ dagen. De nagellak heeft een ingebouwde base coat waardoor deze niet meer nodig is. De top coat heeft een sneldrogende formule (in 8,5 min) wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie. 

CND™ Vinylux droogt aan de lucht en kan dus zelf verwijderd worden met CND™ offly fast remover welke verkrijgbaar is in de salon of via de webwinkel. 

  • Bevat jojoba olie, keratine en vitamine E voor de verzorging van de nagel

  • Dierproefvrij & 7Free*

CND™ Shellacde eerste Gel Polish waarbij de natuurlijke nagel niet opgeruwd hoeft te worden. Daarnaast is CND™ Shellac  vegan, dierproefvrij en vrij van 9 radicale ingrediënten. Zonder vijlen aan te brengen en te verwijderen! 

Blijft tot 3 weken op de vingernagels en zelfs tot 6 weken op de teennagels. 

 

Advies: smeer de nagels minimaal 3x per dag met CND™ Solar of Dadi oil zodat deze gevoed, mooi en gehydrateerd blijven. Dit voorkomt bacteriën en schimmels op de nagels. 

**Het verwijderen van nagellak en/of gellak welke ik zelf heb geplaatst is kosteloos. Indien de nagellak/gellak door uzelf of een collega is geplaatst zal er een meerprijs gerekend worden.