Wat is IBX? 

IBX is geen kunstnagel maar een 2-delig systeem dat beschadigde nagels herstelt en versterkt van binnenuit. Daarnaast zorgt IBX voor bescherming van de natuurlijk nagels onder alle soak off producten. IBX zorgt ervoor dat de nagels sterk genoeg zijn om te groeien. Hoe sterker de nagels hoe beter kunstnagels zich hechten aan de natuurlijke nagels des te langer u kunt genieten van het gekozen product. (Shellac, Gellak, IBX Boost, Rubberbase) 

Wat doet IBX? 

Nagelplaat bestaat uit keratine lagen. Deze lagen zijn niet aan elkaar gesloten. IBX vult de open ruimte die tussen deze lagen zit op. Daarna wordt IBX uitgehard en hecht zich aan elkaar vast, dus niet aan de keratine lagen. Hierdoor wordt de nagelplaat steviger en minder kwetsbaar voor beschadigingen en behoud de nagel zijn flexibiliteit en stevigheid. 

Voor wie is IBX? 

IBX is geschikt voor mannen en vrouwen en kan bij de volgende nagelproblemen toegepast worden.

  • Dunne nagels
  • Broze nagels
  • Beschadigde nagels
  • Ingescheurde nagels
  • Loslatende nagels

 

Hoe vaak IBX? 

IBX start met een kuur van 3 weken achtereen. Dit wordt de "kickstart" genoemd. Daarna afhankelijk van de staat aan de nagels zal de kuur in overleg met u overgaan naar 2 tot 3 weken.  Een IBX-behandeling is altijd inclusief manicure.