De Salon verhuist naar een nieuw locatie.

Zoals eerder aangekondigd verhuist De Salon ingaande 10 mei 2024 naar een nieuw locatie. 

Na vele jaren met veel plezier vanuit mijn Salon in de achtertuin aan huis te hebben gewerkt, is het nu tijd geworden om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Dit is noodzakelijk omdat de ruimte die voorheen alleen werd gebruikt als Nagelstudio te klein is geworden nu ik ook Pedicure behandelingen aanbied.

Het afgelopen jaar heb ik moeten improviseren en mijn motivatie om ook pedicure behandelingen uit te voeren werd hierdoor beïnvloed.

De afgelopen weken ben ik erg druk geweest met het inrichten van de nieuwe Salon ruimte. Sinds ik op 1 april de sleutels heb ontvangen, heb ik mijn tijd besteed aan het creëren van een comfortabele en professionele omgeving voor de nagel- en pedicurebehandelingen.

Hoewel het een uitdagende periode is geweest, ben ik blij te kunnen zeggen dat ik bijna klaar ben om de deuren te openen op de nieuwe locatie. 

Om alle overige spullen in de huidige Salon over te verhuizen is dinsdag 7 mei mijn laatste werkdag op de Leeuwstraat 33

Ik kan niet wachten om jullie allemaal vanaf maandag 13 mei te verwelkomen op de nieuwe locatie aan de Splijtbakweg 96 in Almere Buiten.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.