Veilig Nagelplezier!

Reactie van "de Salon" op de uitzending betreft Acrylaten Allergieën

Als jullie toegewijde nagelstyliste voel ik de behoefte om te reageren op het recente externe nieuws omtrent acrylaten allergieën. Bij Hand, Feet and Nailcare is jullie welzijn altijd mijn hoogste prioriteit, en wil ik transparant zijn over hoe om te gaan met dit belangrijke onderwerp.

 

Wat zijn Acrylaten

Acrylaten zijn veelvoorkomende ingrediënten in nagelproducten zoals Gellak, Acrylnagels en Gelnagels. Ze dragen bij aan de duurzaamheid en flexibiliteit van deze producten. Hoewel ze effectief zijn, begrijp ik dat sommige mensen allergische reacties kunnen ervaren bij blootstelling aan deze stoffen.

Allergische Reacties

Allergieën voor acrylaten kunnen zich manifesteren als roodheid, jeuk, zwelling of zelfs blaren rond de nagel. Het is van cruciaal belang dat klanten zich bewust zijn van deze mogelijke reacties.

 

Veiligheidsmaatregelen

Kwaliteitsproducten

De Salon maakt gebruik van hoogwaardige producten. 

Producttransparantie:

 Gedetailleerde informatie over de gebruikte producten en ingrediënten wordt met u gedeeld. 

Hydratatie:

De Salon adviseerd hydratatie van de natuurlijke nagels door 3 x daags te oliën met een voedende nagelriem olie 

Professioneel Advies:

De Salon staat altijd klaar om professioneel advies te geven over de juiste verzorging van uw nagels met of zonder Gelpolish en Kunstnagels.

Klantenscreening: 

Eventuele allergieën worden vooraf besproken en bijgehouden op een digitaal klantenformulier, zodat er gepaste voorzorgsmaatregelen genomen kan worden. 

Belofte aan Jullie

Als jullie Nagelstyliste blijf ik vastberaden om een veilige en gastvrije omgeving te bieden. Ik begrijp dat zaken als deze vragen kunnen oproepen, en sta open voor alle vragen die jullie mogelijk hebben. De deur staat altijd open voor discussie en verdere verduidelijking.

Hoe Verder?

Als Nagelstyliste blijf ik leren en evolueren. Ik ben vastbesloten om een omgeving te creëren waarin jullie niet alleen genieten van prachtige nagels maar ook vol vertrouwen en zonder zorgen plaatsnemen in de stoel. 

 

Uitzending gemist. Klik hier om deze terug te kijken. 

Dank voor jullie vertrouwen in Hand, Feet and Nailcare. Ben dankbaar voor de kans om jullie te dienen en te zorgen voor een positieve nagelervaring. 

"Elk probleem biedt een kans voor verbetering en vernieuwing. Moge het Nagelvak floreren door erkenning en serieuzere aandacht." 

 

Groet, Gracia 

Hand,  Feet and Nailcare